maandag 7 februari 2011

Goedkoop inrichten

Nog even verder gaan op mijn blog van vorige keer. Toen haalde ik al aan dat je met 2e handsartikelen erg leuk je kamer kan inrichten. En ook deze maand zien we dit weer terug komen op onze site.

Anna schrijft : Een leuk kamertje hoeft niet duur te zijn. Deze hele kamer heeft nog geen 150 euro gekost. Een paar rollen behang, een pot verf, ikea gordijnen, en vooral goed zoeken op marktplaats. De kast die als commode dient, komt van een kennis en heb ik hoogglans wit geverft. Het wiegje heb ik toevallig op marktplaats gevonden voor 10 euro. Wit geverft en bekleed met lime-kleurige kussenslopen aan elkaar genaaid en door de spijlen heen gevlochten. (bron: http://www.interieurinspiratie.nl/details.html?kamerid=362&catid=1)

En waarom zouden we meer uitgegeven als het goedkoop en duurzaam kan. Want naast dat het je weinig kost is het ook nog eens millieuvriendelijk. En naast reclyclen komt er dit jaar ook de trend upcyclen. De blog http://www.hetkanwel.net/2010/09/20/12721/ geeft een aantal leuke items weer die geupclycled zijn.


Op twitter zijn we DutchHandMade ook al een sneak preview geven van hun upcycle ideeen. http://twitter.com/#!/DutchHandmade Zij gaan bij de fietsenmaker vragen om oude binnenbanden. Erg benieuwd wat zij daar van gaan maken. Ik ga het zeker in de gaten houden en kom er later nog op terug.
Het voordeel van upcycle is dat je het zelf kan. Wees creatief.

1 opmerking:

  1. Wat je zegt, wees creatief....met weinig geld kun je toch een hoop doen!!!!
    Zag dat je bij mij was geweest, leuk!!!
    Ben nu ook volger bij....gaaf trouwens die poef op de foto, zoiets heb ik ook, nog steeds heel blij mee.
    Groetjes en fijn weekend, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen